Гучний фільм про те, як Путін захопив Крим, викладений в мережу: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Гучний фільм про те, як Путін захопив Крим, викладений в мережу: опубліковано відео

Гучний фільм про те, як Путін захопив Крим, викладений в мережу: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Міністерство інформаційної політики оприлюднило фільм про російських окупантів "Крим. Опір", прем'єра якого відбулася у вівторок, 12 липня.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Згідно задуму авторів, 25-хвилинний фільм розрахований в першу чергу на іноземного глядача.
"Головний герой фільму - реальний дослідник, який вивчає історію кримських татар. Саме його очима ми бачимо Крим з 2014 року до сьогодні. Це 25 хвилин не тільки фактів, а й почуттів про два роки окупації Криму. Не всі і не все герої тут. Але стрічка про захист України в Криму, про кримських татар і українців на півострові, які зараз стали головною мішенню для окупанта, але продовжують свій опір - хто в тюрмах, хто на волі, хто в окупованому Криму, а хто на материку", - зазначила автор ідеї і сценарію фільму Еміне Джапарова.
Фільм "Крим. Опір" розповідає про окупацію Автономної Республіки Крим російськими військами в лютому 2014 року. Головний герой фільму - іноземний дослідник Джеймс (Остін Черроне), який приїхав на півострів одразу, як дізнався про присутність "зелених чоловічків", щоб дослідити, що насправді відбувається в Криму. Саме тут в лютому-березні 2014 року він стає свідком появи "безіменних" російських військ і незаконного "референдуму" про статус Криму. Дослідження вченого змушує його зануритися в події 2014 року і наслідки захоплення Криму.

Раніше український поет, політик і учасник війни на Донбасі Дмитро

Корчинський висловив припущення

, що в Криму може початися війна, в результаті якої він буде повернутий Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?