Бурштинові війни: Аваков виклав фото захопленої бронетехніки
Категорія
Україна
Дата публікації

Бурштинові війни: Аваков виклав фото захопленої бронетехніки

Бурштинові війни: Аваков виклав фото захопленої бронетехніки

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про нову історію з « бурштинових воєн» в Рівненській області: спецназ зі стріляниною відбив у незаконних старателів броньовану техніку, яку вони використовували на своєму «клондайку».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook чиновника.
«Спецоперація Нацполіції. Вилучена бронетехніка. МТЛБ. Ні, це фото не із зони АТО, це сьогоднішні кадри з Рівненської області», - підкреслив він.
За словами міністра, кілька днів тому, при патрулюванні безпілотниками спецпідрозділу "Дніпро-1" на найвіддаленішій від населених пунктів території боліт на території заповідника в Рокитнянському районі області був виявлений незаконний "клондайк видобувачів бурштину".
«Безпілотники обстріляли. Два з трьох були збиті. Це не фронт. На зйомках було видно багато озброєних людей, жахлива картина розорення природи заповідника і бронетехніка. Сьогодні під ранок - спецпідрозділи Нацполіції зайшли на далекі острови в Рівненському Заповіднику і затримали групу незаконних старателів, які чинили опір спецназу», - повідомив Аваков.
В результаті цієї операції була вилучена бронемашина МТЛБ (броньований тягач - Ред.) і затримані кілька людей.
При цьому в соцмережах вже лунають заклики до опору співробітникам поліції.
"Відіб'ємо наших пацан \ й мафії". І тут заздалегідь скажу - люди, не піддавайтеся на провокації бандитів - наша рішучість відновити законність на "Клондайку" непохитна», - додав міністр.
Він пообіцяв також, що «не буде більше ні знищеної природи, ні рабської праці, ні баронів-бурштинщиків, з власним зведенням законів, власною армією і власними васалами. МВС не допустить бандитської влади бананових або бурштинових вотчин всередині України! Наведення ладу в цьому бурштиновому кодляку буде продовжено».
Глава МВС попередив, що за необхідності до місця заворушень будуть направлені додаткові підрозділи Нацгвардії і поліції.
Крім того, він виклав кілька фотографій, зроблених за результатами спецоперації.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше, керівник Генпрокуратури Юрій Луценко зробив резонансну заяву щодо "бурштинових воєн".








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?