Культовий американський режисер зробив несподівану заяву
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Культовий американський режисер зробив несподівану заяву

Культовий американський режисер зробив несподівану заяву
Джерело:  online.ua

Відомий американський кінорежисер Квентін Тарантіно

заявив, що йде зі світу кіно. У його планах зняти дві картини, після чого він зав'яже з режисерською кар'єрою.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Variety.


Режисер розповів, що завершить свою кар'єру після того, як зніме ще два фільми, щоб в його арсеналі можна було нарахувати 10 кінострічок.


"Я планую зупинитися на позначці в 10 фільмів. Тож залишилося ще два", - сказав Тарантіно.


Квентін зазначив, що хоче створити картину про гангстерів 1930-х років і ужастик в стилі франшизи "Екзорцист".


При цьому режисер допустив, що можливо, він захоче зняти ще одну картину в зрілому віці. Однак він підкреслив, що ніхто не буде "ставити це кіно на одну полицю з першими десятьма».


Нагадаємо, світову популярність Квентін Тарантіно отримав після картини «Кримінальне чтиво», яка принесла йому «Золоту пальмову гілку» Каннського кінофестивалю, а також премії «Оскар» і «Золотий глобус» за кращий сценарій. До його робіт відносяться також «Скажені пси», «Джекі Браун», «Убити Білла» (в двох частинах), «Доказ смерті», «Джанго звільнений» і «Мерзенна вісімка».


Як раніше повідомляв ONLINE.UA,

Квентін Тарантіно отримав свою зірку на Алеї слави, а пізніше залишив і ще одне нагадування про себе у вигляді відбитків на Голлівудському бульварі

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?