Очевидець докладно розповів, як ДНРівці збирали людей, щоб їх обстріляти
Категорія
Україна
Дата публікації

Очевидець докладно розповів, як ДНРівці збирали людей, щоб їх обстріляти

Очевидець докладно розповів, як ДНРівці збирали людей, щоб їх обстріляти
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР збирали жителів окупованих ними територій нібито для роздачі гуманітарної допомоги, а насправді для того, щоб їх обстріляти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блокадний щоденник очевидця подій на Донбасі в серпні 2014 року.
"25 серпня. 4:45 ранку. Біля школи №25 шум і гам. В передсвітанкових сутінках розібрати важко, що там відбувається. Думав, зловили диверсанта, аж ні. Це ватники вишикувалися в живу чергу, з класичними номерками, написаними на руках кульковою ручкою, за черговою подачкою. Правда, "гуманітарку" так ніхто і не давав, але чутка, що будуть давати тушонку, сильно підігрівала це збіговисько. О 12 годині дня почали давати "гуманітарку". Натовп прийшов у рух. Через деякий час з воріт ВЧ 3035 показалася колона БТР і проїхала в напрямку східних кварталів. Буквально одразу, як тільки колона зникла з очей, пролунали постріли з гранатомета, і тут же пішли розриви снарядів. Ватники від свисту мін і вибухів кинулися з виттям врозтіч", - написав очевидець.
За його словами, один снаряд потрапив в офіс страхової компанії, другий впав між житловими будинками і підстанцією "Швидкої допомоги". Загинули чоловік і жінка.
"Явно стріляли самі сепари, щоб потім звинуватити українську армію, що ті нібито розстрілюють мирних жителів, які отримують "гуманітарку", адже постріл і розрив снаряда за ним мали короткий часовий проміжок", - резюмував автор щоденника.


Більше  читайте в статті на ONLINE.UA: Русские не думали, что их так встретят на Донбассе: блокадный дневник жителя Луганска.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?