Подвійний успіх "Динамо" і фіаско володаря Кубка чемпіонів: всі результати Ліги чемпіонів 12 липня
Категорія
Спорт
Дата публікації

Подвійний успіх "Динамо" і фіаско володаря Кубка чемпіонів: всі результати Ліги чемпіонів 12 липня

Подвійний успіх "Динамо" і фіаско володаря Кубка чемпіонів: всі результати Ліги чемпіонів 12 липня
Джерело:  online.ua

У вівторок, 12 липня, відбулися 10 матчів другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.
Як повідомляє ONLINE.UA, головна сенсація дня відбулася в Гібралтарі, де місцевий чемпіон  "Лінкольн" обіграв титулований "Селтік" з рахунком 1:0.
Звичайно, є ще матч-відповідь. Але для Гібралтарського клубу перемога над володарем Кубка чемпіонів - це справжній подвиг.
Тбіліське "Динамо" вдома впевнено переграло вірменський "Алашкерт" (2:0). На 55-й хвилині Отар Кітеішвілі відкрив рахунок, а через 14 хвилин перевагу динамівців подвоїв Георгій Квілітая, реалізувавши пенальті. У підсумку, 2:0 - "Динамо" отримало комфортну перевагу перед грою у Вірменії.
Загребське "Динамо" обіграло македонський "Вардар" на виїзді (2:1). До 30-ої хвилини динамівці забили два м'ячі - у свої ворота м'яч зрізав Неманья Міюшковіч, після чого забив Марко Ріг. Але в другому таймі господарі скоротили різницю в рахунку завдяки голу Оганеса Амбарцумяна. Проте, у "Динамо" хороший гандикап перед матчем-відповіддю.
Польська "Легія" не втримала переможний рахунок у грі з боснійським "Зрінськи" (1:1). Форвард збірної Угорщини Неманья Ніколіч відкрив рахунок на початку другого тайму, однак Матія Катанец забив м'яч. Все вирішиться у Варшаві.
Азербайджанський "Карабах" здобув перемогу над люксембурзьким "Дюделанж" (2:0). Обидва м'ячі ще в першому таймі забив бразильський півзахисник Річард Алмейда.
Найцікавіший матч відбувся в Беер-Шеві, де місцевий "Хапоель" обіграв молдавський "Шериф" (3:2). Першими забили гості зусиллями Йосипа Іванчича. Але потім Фідан Алити організував пенальті у свої ворота, попутно заробивши червону картку. Однак голкіпер "Шерифа" Божидар Митрев відбив удар Маора Буцагло. Проте, Джон Огу зрівняв рахунок до перерви. В середині другого тайму господарі знову заробили пенальті. До м'яча підійшов Елянів Барда і вивів господарів вперед, але незабаром Йосип Брезовец зрівняв рахунок. Матч йшов до нічиєї, але на останній хвилині суддя знову поставив 11-метровий у ворота гостей. Пенальті реалізував Мааран Ради.
Сербська "Црвена Звезда" у важкому матчі вирвала перемогу у мальтійської "Валлетти" на виїзді (2:1). На 15-тій хвилині аргентинець Федеріко Фальконе вивів господарів вперед і цей рахунок зберігався більше години. Але наприкінці зустрічі сербам вдалося зломити опір чемпіона Мальти. Відзначилися Александар кататися і Предраг Сікіміч.
Єдина нульова нічия була зафіксована в протистоянні валлійського ТНС і кіпрського АПОЕЛа. Кіпріоти мали беззаперечну перевагу в Уельсі, але не змогли забити.
Чемпіон Білорусі БАТЕ впевнено переграв фінський "Сейняйокі" (2:0). Юрій Кендиш в першому таймі відкрив рахунок, а після перерви перевага господарів подвоїв Віталій Родіонов.
Австрійський "Зальцбург" вирвав перемогу в протистоянні з латвійської "Лієпаєю" (1:0). На 83-й хвилині відзначився іспанський голеадор Жонатан Соріано.
Ще сім матчів відбудуться в середу, 13 липня.
Нагадаємо. у п'ятницю, 15 липня відбудеться жеребкування третього кваліфікаційного раунду. Свого суперника отримає і донецький "Шахтар". Також в цей день відбудеться жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи, під час якої суперників отримають "Ворскла" й "Олександрія".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?