Знаменитий журналіст назвав наступника Путіна і сценарій його приходу до влади
Категорія
Світ
Дата публікації

Знаменитий журналіст назвав наступника Путіна і сценарій його приходу до влади

Знаменитий журналіст назвав наступника Путіна і сценарій його приходу до влади
Джерело:  online.ua

Відомий російський журналіст Євген Кисельов, який нині живе і працює в Україні, озвучив кілька версій відходу російського президента Володимира Путіна з поста.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Кисельова журналісту і письменнику Дмитру Бикову, оприлюднене останнім в Facebook.
"Наскільки я взагалі можу відстежити московські чутки - що запускаються іноді в порядку дезінформації, а іноді виникають просто від помилкових ілюзій, - висуваються дві головні версії. Перша - наступник, і зараз в цій якості найчастіше називають Шойгу (раніше натякали на Кудріна, але, по-моєму, без підстав). Восени змінюють главу уряду, Шойгу або інший наступник стає прем'єром і в вісімнадцятому перемагає, а для Путіна впроваджується спеціальний пост - на кшталт батька нації", - сказав Кисельов.
Однак у журналіста є і другий варіант розвитку подій.
"Другий варіант: Путін йде на вибори, виграє їх, а потім м'яко передає владу, тягар якої йому вже набрид, обумовлюючи для себе невразливу позицію; тобто відбувається все те ж саме, але не до 2018-го, а після", - зазначив він.
Водночас Кисельов нагадав, що в Росії всі рішення приймає одна людина - Путін.
"Але жодна версія - включаючи чутку, що постійно циркулює, про проходження "Яблука" (опозиційна партія в Росії - ONLINE.UA) в Думу і відповідну розрядку політичної напруги - не має поки відношення до дійсності. Рішення в Росії приймає одна людина, і приймає в останній момент", - додав журналіст.
Раніше радник Путіна Сергій Каргаєв заявив про можливу війну Росії і НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?