Інтернет вразило весілля, на яке ніхто не прийшов: зворушливі фото
Категорія
Відносини
Дата публікації

Інтернет вразило весілля, на яке ніхто не прийшов: зворушливі фото

Інтернет вразило весілля, на яке ніхто не прийшов: зворушливі фото
Джерело:  online.ua

Весілля закоханих з Китаю було запланована на 9 липня, але їм не пощастило. 300 гостей було запрошено на весілля, а майже ніхто не зміг дістатися через потужний шторм.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Qidian.ca.


Навколо все було залито водою, не ходив транспорт, проте закохані вирішили зіграти весілля. Вони дивом дісталися до місця одруження, де їх чекали тільки 10 найближчих родичів.


«Немає гостей - це нічого, нікому мене підтримати - це нічого, немає феєрверків - теж нічого. Мені потрібен тільки ти, і неважливо, навіть якби ти прийшов сюди промоклий з ніг до голови. Що б не трапилося, я вийду за тебе», - сказала нареченому наречена Чжоу Тянь, обмінюючись клятвами.


Ця клятва розійшлася по інтернету разом з фотографіями щасливої ​​пари і порожнього залу і зібрала багато зворушливих відгуків і побажань щастя молодим.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?