До збірної України приїдуть чотири іноземних тренери
Категорія
Спорт
Дата публікації

До збірної України приїдуть чотири іноземних тренери

До збірної України приїдуть чотири іноземних тренери
Джерело:  online.ua

До тренерського штабу майбутнього головного тренера збірної України Андрія Шевченка увійдуть чотири іноземних фахівця.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gazzetta dello Sport і Matchday.
Очікується, що на допомогу Шевченкові прибудуть два фахівця з "Мілана" - Мауро Тассотті і Андреа Малдера. Обидва підтвердили свою готовність працювати з Шевченком у збірній України.
Знаменитий захисник "Мілана" Тассотті 19 років працював в структурі клубу. Був помічником Карло Анчелотті і Массімільно Аллегрі. А останнім часом працював скаутом.
Малдера займав посаду глави молодіжної академії "Мілана". Очікується, що в тренерському штабі Шеви він відповідатиме за тактичну роботу.
Також в тренерському штабі Шеви буде два іспанця. Рауль Ріанчо відомий українським уболівальникам по роботі в київському "Динамо", де він два роки був помічником Сергія Реброва.
Нарешті, тренером воротарів буде 53-річний Педро Харо. Іспанський фахівець свого часу працював тренером голкіперів молодіжної збірної Іспанії і мадридського "Реала". Раніше Харо також працював і в Україні. Він був помічником Хуанде Рамоса в "Дніпрі".

Читайте: Легенда "Динамо": збірній України може настати "кирдик"
Відзначимо, що очікуване призначення Андрія Шевченка відбудеться 15 липня на засіданні Виконкому ФФУ. Там же будуть підтверджені призначення Мирона Маркевича і Євгена Красникова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?