Дженніфер Еністон спростувала чутки про вагітність: Я сита по горло
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Дженніфер Еністон спростувала чутки про вагітність: Я сита по горло

Дженніфер Еністон спростувала чутки про вагітність: Я сита по горло
Джерело:  Huffington Post

Актриса  Дженніфер Еністон  написала есе, в якому спростовує чутки про свою вагітність і обурюється тим, як обговорюють її тіло в ЗМІ.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на The Huffington Post.


«Дозвольте почати з того, що спростування пліток є тим, чого я раніше ніколи не робила. Я не люблю витрачати свою енергію на індустрію брехні, але я хотіла б взяти участь в довгій розмові, яка вже почалася і яка тепер повинна продовжитися. Оскільки я не маю екаунтів в соціальних медіа, я вирішила поділитися своїми міркуваннями тут, в письмовій формі», - пише Еністон.


«Для протоколу: я не вагітна. Мені набрид цей галас навколо мене. Я сита по горло цими допитливими поглядами і обговоренням жіночого тіла, яке прикривають словом "журналістика".


Кожен день мого чоловіка і мене переслідують десятки агресивних фотографів, які чатують біля нашого будинку. Вони готові відправитися за нами куди завгодно, щоб тільки зробити кілька фотографій.


У цей момент їх не хвилює нічого, навіть якщо своїми діями вони ставлять під загрозу нас або пішоходів, які опинилися поруч», - зазначає актриса.


«Якщо я представляю собою якийсь символ для людей, тоді, очевидно, я приклад призми, через яку ми, як суспільство, дивимося на наших матерів, дочок, сестер, дружин, подруг і жінок-колег. Об'єктивізація і пильне вивчення, якому ми піддаємо жінок, абсурдні і огидні.


Мої знімки, які з'являються в ЗМІ - всього лише віддзеркалення того, як ми уявляємо і бачимо жінок в цілому, оцінюючи їх якимись деформованими стандартами краси. Іноді просто необхідний свіжий погляд - інша точка зору, щоб ми могли бачити все в правильному світлі. Це повинно бути колективне прийняття ...


Маленькі дівчатка з самого дитинства вбирають в себе те, що їм нав'язує громадськість. Повідомлення про те, що дівчата не є симпатичними і не варті уваги, якщо вони не суперхуді або не схожі на якусь імениту модель, актрису, регулярно потрапляє на обкладинки глянцевих журналів, є тим, що ми охоче приймаємо. Дівчатка ростуть з цими думками і уявленнями про красу.


Ми використовуємо "новини" про знаменитостей, щоб увічнити дегуманізацію, орієнтованість світу виключно на зовнішньому вигляді. Чи справді вона вагітна? Або вона просто занадто багато їсть? Як вона дозволила собі вийти в такому вигляді на вулицю? Її шлюб руйнується, оскільки вона зовсім не стежить за своїм зовнішнім виглядом?», - обурюється зірка.


«Раніше я говорила собі, що таблоїди - це комікси, які не варто сприймати серйозно. Це просто мильна опера для людей, яким в певний момент необхідно відволіктися. Але більше я так говорити не можу, тому що дійсність зовсім інша: вистежування і надмірну увагу я відчувала на собі протягом десятиліть. І можу сказати, що це спотворений шлях оцінювання жіночих цінностей.


Минулого місяця, зокрема, мені стало зрозуміло, як оцінюється жінка, ґрунтуючись на її сімейному і материнському статусах. Зараз преса намагається з'ясувати, вагітна я чи ні, вказуючи на те, що бездітні жінки є неповноцінними, невдалими або нещасними. Поряд з нудними новинами з мого життя в світі відбувається величезна кількість подій, які заслуговують куди більше уваги, - масові розстріли, лісові пожежі, майбутні вибори ... Так, може, "журналістам" варто звернути свою увагу на це? », - запитує Дженіфер.


«Є у вас партнер чи ні, з дитиною ви або без, але коли мова заходить про такі питання, то тут ми самі вирішуємо, що для нас краще. Тільки самі. Давайте приймати рішення свідомо, не оглядаючись на бульварну пресу. Зробимо це для себе і для дівчат, які беруть з нас приклад. Зовсім не потрібно бути одруженим або обзаводитися дітьми, щоб бути повноцінною людиною. Ми самі визначаємо своє "довго і щасливо".


Так, я можу колись стати матір'ю. І якщо це станеться, то першою, від кого ви це дізнаєтеся, буду я. Я обурена тим, що з'їдений в обід гамбургер призвів до того, що всі заговорили про мою вагітність, а друзі, колеги і незнайомі люди почали мене вітати, побачивши в ЗМІ фотографії, зроблені з невдалого ракурсу», - додає вона.


«З особистого досвіду я зрозуміла, що робота таблоїдів не зміниться, принаймні, найближчим часом. Те, що може змінити ситуацію, яка склалася, - наша реакція на токсичні повідомлення, приховані в цих, на перший погляд, безпечних повідомленнях, і усвідомлення того, ким ми є насправді. Ми можемо вплинути на те, що одного разу таблоїди будуть змушені поглянути на світ через більш гуманну лінзу, тому що споживачі просто перестануть купувати дурниці», - резюмувала актриса.


Нагадаємо, нещодавно акторці довелося спростовувати чутки про вагітність, вона навіть схудла після цього. Будучи заміжньою за актором Бредом Піттом, Дженніфер двічі була вагітною, і обидві вагітності, на жаль, закінчилися викиднями і подальшою депресією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?