Гройсман виступив із несподіваною заявою про сім'ю
Категорія
Україна
Дата публікації

Гройсман виступив із несподіваною заявою про сім'ю

Гройсман виступив із несподіваною заявою про сім'ю

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

під час представлення пілотного проекту щодо прискореної реєстрації шлюбів висловився проти розлучень.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "

Українську правду

".


Кабінет міністрів схвалив впровадження пілотного проекту в деяких містах України з реєстрації шлюбу протягом доби. Експериментальна версія прискореної реєстрації буде впроваджена для жителів Маріуполя і Сєвєродонецька, Києва, Одеси, Львова, а також Херсона (тут будуть, зокрема, розписувати жителів Криму, які могли б протягом доби виїхати, отримати українське свідоцтво про шлюб і повернутися).


"Ми дамо можливість самостійно вирішувати молодятам, коли саме вони хочуть побратися", - сказав міністр юстиції Павло Петренко, представляючи проект постанови.


Проект запуститься протягом двох тижнів.


"Я думаю, що протягом наступних двох тижнів місцеві органи влади почнуть надавати такий сервіс, запрошую тоді приїжджати в ці центри і одружитися протягом доби без бюрократії та черг", - додав міністр.


Якраз під час представлення пілотного проекту слово взяв прем'єр Володимир Гройсман: "Я взагалі вважаю, що треба підтримати ініціативу міністра юстиції і заборонити розлучення. Всі думають, що це жарт, але я вважаю, що сім'я - це вища цінність і важливо, щоб люди, які одружені, були щасливі".


Раніше Петренко заявив, що

реєстрація шлюбів буде цілодобовою

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?