Відомий журналіст оцінив перспективи путінської "Новоросії"
Категорія
Україна
Дата публікації

Відомий журналіст оцінив перспективи путінської "Новоросії"

Відомий журналіст оцінив перспективи путінської "Новоросії"
Джерело:  online.ua

Відомий російський журналіст Євген Кисельов, який нині живе і працює в Україні, вважає, що "Новоросія" ще довго буде предметом торгу і засобом тиску Росії на українську владу.
Про це Кисельов розповів в інтерв'ю журналісту і письменнику Дмитру Бикову, оприлюднене ним в Facebook.
"Український контроль над кордоном відновлений не буде, Мінські угоди виконуватися не будуть - як не виконуються і зараз, - і, оскільки не вийшло створити незалежну Новоросію або хоч сухопутний коридор на Крим, ці території будуть використовувати як предмет нескінченного торгу. Як знаряддя тиску на українську владу. Як тему для пропаганди, засіб нескінченного розігріву аудиторії, хоча вже видно, як вичерпується цей ресурс. Фактично окупована Росією частина Донбасу, звичайно, в Кремлі нікому не потрібна, це територія хаосу, беззаконня і грабежу, що розуміється деякими як пасіонарність", - сказав журналіст.
Однак Кисельов не виключає, що в далекій перспективі Україна таки поверне собі контроль над Донбасом.
"У перспективі це, звичайно, українська територія. Особливо якщо Україна зуміє стати привабливіше, ніж Росія. І поки - з усіма труднощами і дурницями - вона рухається в цьому напрямку", - зазначив він.
Нагадаємо, що Кисельов також назвав можливого наступника російського президента Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?