Мама за допомогою фотошопу пояснила синам, чому не можна називати жінок жирними
Категорія
Краса
Дата публікації

Мама за допомогою фотошопу пояснила синам, чому не можна називати жінок жирними

Мама за допомогою фотошопу пояснила синам, чому не можна називати жінок жирними
Джерело:  popsugar.com

Кеті Рід народила трьох синів за чотири роки і ніколи особливо не хвилювалася, що її тіло втратило колишню привабливість. Але слова її 5-річного сина, який назвав її жирною, зачепили жінку.

Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Popsugar.


Хлопчик заявив Кеті: «Мамо, ти виглядаєш так, як ніби чекаєш дитину! Але не хвилюйся, це просто через те, що у тебе дуже жирний живіт ».


За словами жінки, вона спочатку подумала, що їй почулося. І навіть попросила повторити. «Мені ніколи раніше не приходило в голову, що мої діти можуть стати кимось, хто сміється над товстими людьми, хто дражнить повних однокласників, хто дорікає людям через ​​недосконалість тіла», - каже Рід.



Жінка вийшла з дітьми ними на задній двір, роздяглася до купальника і попросила її сфотографувати. Після чого опрацювала фотографію в фотошопі і порівняла два варіанти «до» і «після».


На першій фотографії вона позначила все «мінуси» своєї фігури: «в'ялий живіт», «маленькі груди» і «жир-жир-жир».


На другий зобразила, як сприймає себе сама. І як суспільство хоче, щоб жінки виглядали.


«Я вирішила показати своїм синам, в чому відмінність справжнього, реального жіночого тіла від уявного», - зазначила Кеті.



«Подивіться, хлопчики. Всі ці розтяжки, жир, все це недосконалість - результат того, що це тіло виконало найважчу і найбільш чудову роботу на світі. Воно виростило трьох живих людей з нічого! І мені б хотілося, щоб ви ставилися до виконаної роботи з повагою.


Я знаю, що мені не завадило б зайнятися собою. Коли-небудь. Але перестаньте вірити в чудесні перетворення, як я вам тільки що намалювала в фотошопі.


Вагітність і пологи ніколи не проходять безслідно. І мені хотілося б, щоб ви цінували реальне жіноче тіло і любили б людину, яка це тіло має. Як це робить ваш батько, наприклад ", - сказала вона дітям.



«Мені не хотілося б, щоб ваші дружини, коли ви виростете, зіткнулися б з докорами, що вони перестали бути схожим на модельні ідеали після пологів. Чудес не буває, прийміть це », - додала вона.


Правда, для себе Кеті зробила висновок, що пора зайнятися тілом: «Я так довго була просто хорошою мамою, що забувала подивитися на себе з точки зору свого чоловіка. Спасибі моєму коханому чоловікові, що він любить мене такою і жодного разу не дав мені зрозуміти, що зі мною щось не так. Саме це прийняття допомогло мені самій вирішити, що мені варто робити зі своєю фігурою».


Раніше ONLINE.UA писав про  дівчину, яка вдягла купальник тільки в 21 рік, тому що соромилася свого тіла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?