Бойовик ДНР розкаявся і здався, захопивши з собою російського військового: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовик ДНР розкаявся і здався, захопивши з собою російського військового: з'явилося відео

Бойовик ДНР розкаявся і здався, захопивши з собою російського військового: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Один з бойовиків ДНР здався Службі безпеки України разом із кадровим військовим Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інформаційний спротив".
За інформацією ІС, бойовик з позивним "Купол" розчарувався в ДНР і вирішив скористатися програмою амністії.
"Нещодавно в соціальних мережах з'явилося відео, на якому один з учасників НЗФ ДНР повернувся додому, прихопивши з собою "кадрового язика" (кадровий військовий РФ). Розчарувавшись і зрозумівши безглуздість недопроекта т.зв."Новоросії", він порвав з бойовиками і повернувся на територію своєї рідної країни", - сказано в повідомленні.
Після проведення необхідних слідчих дій і прийняття судових рішень терорист був звільнений від відповідальності. Кадровий російський офіцер, в свою чергу, спеціальним коридором повернувся назад в Росію.
"У підсумку після проведення необхідних слідчих дій і прийняття судових рішень колишній «ополченець» став на шлях істинний і був звільнений від відповідальності в т.ч. завдяки наданому сприянню при проведенні складної спецоперації українських силовиків, забезпеченню коридору з непідконтрольної території і доставку вантажу, але не «вантажу 200", а цілого і неушкодженого кадрового військового РФ - командира спецпідрозділу з позивним "Туман", - додали в ІС.


Раніше СБУ здався неповнолітній бойовик ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?