Путін поговорив з Олландом і Меркель про Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін поговорив з Олландом і Меркель про Донбас

Путін поговорив з Олландом і Меркель про Донбас
Джерело:  Кремль

Президент РФ Володимир Путін

провів телефонні переговори з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і французьким президентом Франсуа Олландом, в ході якого було обговорено ситуацію на Донбасі і виконання Мінських домовленостей.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.


Путін заявив, що українські війська нібито продовжують обстрілювати населені пункти Донбасу, продовжуючи називати конфлікт "кризою на південному сході України".


"Лідери також обмінялися думками в світлі підсумків саміту НАТО у Варшаві. Висловлено взаємну зацікавленість у конструктивному діалозі і вжитті конкретних заходів, націлених на зміцнення довіри між Росією і Альянсом", - йдеться в повідомленні.


У Кремлі нагадали, що попереднє спілкування трьох лідерів відбулося 8 липня, коли також було обговорено ситуацію на Донбасі.


Як повідомляв ONLINE.UA, в ході минулих

перемовин Путіна з Меркель і Олландом, які відбулися напередодні саміту НАТО в Варшаві, російський лідер просив вплинути на президента України Петра Порошенка. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?