Стало відомо, в чому помилилися росіяни при вторгненні в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, в чому помилилися росіяни при вторгненні в Україну

Стало відомо, в чому помилилися росіяни при вторгненні в Україну
Джерело:  online.ua

Російські окупанти

, вирушаючи на Донбас, були переконані, що їх радо зустрічатимуть, а насправді люди не були їм раді, стверджує очевидець окупації Донбасу в 2014 році.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блокадний щоденник очевидця.


"Нашим жінкам вдалося поговорити з начштабу ростовчан, що розташувалися в ВЧ 3035 (захопленій бойовиками військовій частині, - ONLINE.UA). Росіяни думали, що їх тут зустрічатимуть хлібом-сіллю, але глибоко помилилися. Зустрічають їх, в кращому випадку, кам'яними обличчями . Їм дохідливо пояснили, що вони тут зайві, що вони прикриваються мирними жителями", - розповів він.


За його словами, такого повороту начштабу не очікував.


"Потрібно було тільки бачити його обличчя! Я думаю, що такими розмовами гості з Росії будуть швидко деморалізовані", - написав він.


Більше  читайте в статті на ONLINE.UA: Русские не думали, что их так встретят на Донбассе: блокадный дневник жителя Луганска.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?