Тренер "Динамо" про матч з "Шахтарем": це не фінал Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер "Динамо" про матч з "Шахтарем": це не фінал Ліги чемпіонів

Тренер "Динамо" про матч з "Шахтарем": це не фінал Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров поділився очікуваннями напередодні матчу проти "Шахтаря" за Суперкубок України, який відбудеться 16 липня в Одесі.
ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію матчу ШАХТАР - ДИНАМО.
"Це велике свято для уболівальників, початок чемпіонату, показовий матч. Звичайно, він не дає ніяких залікових пунктів, але ця гра завжди принципова. Ми готуємося, "Шахтар" готується, але ніхто не робить з цієї гри фінал Ліги чемпіонів. Я впевнений, що це буде свято для уболівальників, початок сезону і напевно покаже, як кожна команда підготувалася до сезону", - цитує Реброва прес-служба "Динамо".
Не бентежить Реброва той факт, що "Динамо" не вигравало Суперкубок з 2011 року.
"Минулі два сезони ми програли Суперкубок, але виграли чемпіонат, і ніхто не згадав про Суперкубок. Ще раз повторюся, що будь-яка гра з "Шахтарем" принципова, і я впевнений, що хлопці вийдуть на поле з великою мотивацією і віддадуть всі сили для перемоги", - зазначив Ребров.
Дивіться: Як "Шахтар" і "Динамо" готувалися до битви за Суперкубок: опубліковано відео
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, думкою про битву за Суперкубок поділився форвард "Динамо".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?