Солістка популярного українського гурту займе крісло судді X-фактора
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Солістка популярного українського гурту займе крісло судді X-фактора

Солістка популярного українського гурту займе крісло судді X-фактора
Джерело:  online.ua

Уперше в вокальному шоу "X-фактор" відбулося повне оновлення складу журі. У сьомому сезоні одне з крісел займе фронтвумен українського колективу The Hardkiss Юлія Саніна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Артистка поділилася новиною у себе в мікроблозі.
"Такі новини! Юлія Саніна стала суддею шоу Х-Фактор!", - написала співачка.
Компанію Юлії складе музичний продюсер і композитор Костянтин Меладзе, артист, автор і композитор Андрій Данилко (Вєрка Сердючка), а також соліст групи «Агонія» Антон Савлепов (екс-лідер Quest Pistols Show), - повідомляється в прес-службі телеканалу СТБ.
Також у вокальному шоу вперше з'явиться другий ведучий - до Оксани Марченко приєднується Андрій Бедняков, відомий по травел-шоу "Орел і Решка".
Керівник проекту Олена Романенко прокоментувала такі зміни в "Х-факторі":
"Ми звикли ставити телевізійні тренди. Таке масштабне вокальне шоу не може довго стояти на одному місці, тому з року в рік «Х-фактор» змінюється: драматургія, сцена, нові учасники, нові категорії, нові випробування. У минулому сезоні у нас з'явилася Золота кнопка. А в цьому році у нас вперше повна заміна складу журі і двоє ведучих. Так, у «Х-фактора» тепер абсолютно нове суддівське обличчя, але він, як і раніше, буде найбільш упізнанним шоу країни, найулюбленішим, парадоксальним, теплим і справжнім, - розповіла вона.
Романенко висловила слова подяки попередньому складу журі, зокрема, "старожилам" проекту - Ігорю Кондратюку і Сергію Соседову.
"Ми щиро вдячні колишній суддівській команді - Ігорю Кондратюку, Сергію Соседову, Ніно Катамадзе та Андрію Хливнюку, які відкрили українським телеглядачам багато талановитих виконавців. Хочеться сказати величезне спасибі за старання, чесність і щиру любов до нашого спільного дітища під назвою «Х-фактор»" , - додала Олена.
Нагадаємо, нещодавно український телеведучий, продюсер, шоумен Ігор Кондтратюк зробив заяву, що більше не буде судити учасників в проекті "Х-фактор".
Зйомки кастингів шоу «Х-фактор-7» стартують в середині липня. Прем'єра сезону відбудеться восени.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?