Стало відомо, хто справжня мати дітей Кіркорова
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, хто справжня мати дітей Кіркорова

Стало відомо, хто справжня мати дітей Кіркорова
Джерело:  online.ua

Стало відомо, хто є біологічною матір'ю дітей короля російської естради Філіпа Кіркорова. Нею виявилася бізнесвумен Наталія Єфремова з України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Комсомольскую правду".
Журналістам вдалося з'ясувати добре приховане ім'я другого з батьків Алли-Вікторії і Мартіна.
Як з'ясувалося, 48-річна Наталя Єфремова, з якою Філіп Кіркоров спілкується більше десяти років, є не тільки хрещеною, але і біологічною мамою його дітлахам.
Як наголошується, в одній з телевізійних зйомок діти Кіркорова проговорилися, що з ними в будинку живе "мама Наташа".
«У нас нормальна сім'я: і мама, і тато. Просто мама у нас не публічна людина. Не любить це все...».
Таємнича "мама Наташа" і бізнесвумен Наталія Єфремова - одна і та ж людина. Вона і є біологічною мамою дітей Філіпа Кіркорова, - підтвердили "КП" близькі друзі артиста.
Однак сам співак від коментарів на цю тему відмовився.
Варто відзначити, Єфремова часто бачиться з дітьми і приділяє багато часу їх вихованню. Також, як повідомляє видання, у жінки, крім Алли-Вікторії і Мартіна, є ще одна дитина, якій вже 20 років.
Нагадаємо, в кінці червня Філіп Кіркоров пишно відзначив чотириріччя свого сина Мартіна. У числі запрошених була і Наталія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?