Глава Міноборони став героєм скандалу з нерухомістю: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Глава Міноборони став героєм скандалу з нерухомістю: з'явилося відео

Глава Міноборони став героєм скандалу з нерухомістю: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Міністр оборони України Степан Полторак

опинився в епіцентрі скандалу з нерухомістю, після того як журналісти з'ясували, що він проживає в цілому комплексі, розташованому на території військової частини в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на розслідування програми

Нашi грошi

.


Нещодавно Полторак в інтерв'ю розповів, що він живе у військовій частині в Святошинському районі Києва. А саме знімає один номер в готелі на території військової частини. Журналісти з'ясували, що крім міністра і його сім'ї в цьому готелі більше ніхто не живе.


Журналістам стало відомо, що міністр оборони разом з дружиною щоранку залишають територію військової частини на авто. За словами очевидців, у Полторака на території частини - цілий комплекс. За які кошти побудований комплекс, для чого і як утримується - невідомо. Міноборони не надало інформації про цей об'єкт.



Раніше повідомлялося, що

міністр оборони Степан Полторак заявляв, що необхідність проведення сьомої хвилі мобілізації в Україні залежить від кількості "контрактників", які поповнять Збройні Сили України, і від ситуації на фронті на Донбасі

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?