Як зберегти засмагу на увесь рік: корисні поради
Категорія
Краса
Дата публікації

Як зберегти засмагу на увесь рік: корисні поради

Як зберегти засмагу на увесь рік: корисні поради
Джерело:  Домашнє вогнище

Кожна жінка, яка засмагала все літо, хоче і взимку хвалитися рівним засмагою. Але як її зберегти?


Lady.ONLINE.UA пропонує вам дієві поради, зібрані Goodhouse.


Очищуйте шкіру


Завжди використовуйте теплу воду і засоби для душу на олійній основі. Здавалося б - таке просте правило, а ми весь час про нього забуваємо. Лежимо годинами в теплій ванні, не підозрюючи, що в цей час шкіра втрачає захисний шар і починає лущитися. Або зовсім впадаємо в протилежність, різко відмовляючись від скрабів. Тільки щоб дорогоцінний загар вцілів!


Влітку, після або до пляжу, найкраще підійде прохолодний душ протягом п'яти-семи хвилин. Зовсім відмовлятися від миючих засобів і губки не треба, просто виберіть гель або молочко на основі натуральних олій і м'яку рукавицю з натуральних волокон. Таким чином ви не лише очистите шкіру, так ще і підготуєте її до нової порції сонячних променів.


Не забувайте зволожувати


Зволоження врятує вашу шкіру, а засмазі допоможе довше залишитися з вами. Вийшовши з душу, після легкого пілінгу, попіклуйтеся про зволоження тіла - вранці використовуйте більш легкий засіб, ввечері - варіант щільніший.


Переконайтеся, що засіб містить у собі вітамін Е, гліцерин, олію авокадо, виноградних кісточок, оливкову олію або олію каріте. Вони допомагають уберегти шкіру від пересушування. Якщо не довіряєте готовим сумішам, зробіть свою - мигдальне, оливкове, жожоба і какао олії трохи підігрійте, перемішайте і нанесіть на тіло від п'ят і вище. Ця суміш ще й приголомшливо пахне, крім того, що відмінно зволожує шкіру.


Правильне харчування - це важливо!


Для того, щоб отримати і зберегти гарну засмагу вам потрібно  правильно їсти. Печінка, зернові каші, молоко і вершки, яйця і помідори, і не забудьте про шпинат і жовті й зелені овочі та навіть жахливий риб'ячий жир з дитинства - у всіх цих продуктах міститься вітамін А, необхідний для шкіри!


Ви любите рибу? Це чудово, тому що в сардинах, сьомзі, макрелі, тунці міститися жири, які підживлюють шкіру.


Випивайте раз в день склянку морквяного соку - це зробить засмагу насиченою і красивою. Тим більше, що морква зараз молода і солодка.


Засоби після засмаги


Не забувайте про них, навіть якщо ви добре підготували шкіру до сонячних ванн. Обов'язково користуйтеся засобами після засмаги. Вони можуть бути з тієї ж лінії, що і засоби для засмаги, і будь-якими іншими.


Це цікаво


Морська засмага блідне швидше, ніж та, яку ви отримали у себе на дачі або озері біля будинку.


У середньому, якщо ви засмагаєте два тижні, то смаглявий відтінок на шкірі тримається близько двох місяців. Якщо ж ви блондинка - то місяць.


Підтримати засмагу допоможе солярій, але не захоплюйтеся - він пересушує шкіру тіла.


Томатна маска трошки допоможе втримати засмагу. Дві помідори розімніть з 4 ст ложками сиру і 1 ст ложкою олії. Нанесіть на шкіру, потримайте 20 хвилин і змийте. Пам'ятайте, що молоко, огірки і лимони освітлюють шкіру!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?