Аваков зробив гучну заяву щодо хресної ходи: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков зробив гучну заяву щодо хресної ходи: опубліковано відео

Аваков зробив гучну заяву щодо хресної ходи: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Глава МВС Арсен Аваков запропонував заспокоїтися радикальним організаціям, які виступають проти хресної ходи, організованої Московським патріархатом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
"У нас є достатньо сил і рішучості і волі, і навіть її занадто багато, щоб цю ситуацію припинити. Тому киянам нема за що переживати. За що ми переживаємо - за те, що, коли сюди під'їде велика кількість віруючих, літніх людей, жінок і так далі, це буде деструктивними силами використано для проведення якогось терористичного акту, з тим, щоб це не було використано і саме на це спрямовані всі наші зусилля - забезпечити безпеку цього моменту", - сказав міністр.
Аваков закликав "радикальні і проукраїнські організації трошки охолонути".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше кілька десятків радикалів вийшли на кордон Харківської та Полтавської областей, щоб "зустріти" учасників хресної ходи, що прямували зі Святогірської лаври на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?