Новий сепаратистський скандал розгорається через юристку Ахметова: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Новий сепаратистський скандал розгорається через юристку Ахметова: з'явилися фото

Новий сепаратистський скандал розгорається через юристку Ахметова: з'явилися фото

Юриста Євгенію Петрову, яка працює в компанії ДТЕК Ріната Ахметова, спіймали на любові до так званого "русского міра" і глузуваннях з полонених українських солдатів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Мирослава Олешка.
"Євгенія Петрова жила в Донецьку, працювала в ДТЕК Ахметова. Але її перевели працювати в київський офіс. Вона живе і працює в Києві (квартира на Печерську), але закликала до референдуму в Донецьку і брала участь в ньому. Вона любить Путіна і російські окупаційні війська, любить проект "Новоросія", вона сміялася над полоненими українськими солдатами", - написав він.
Він обурений тим, що сепаратисти продовжують працювати в Києві.
"Скільки ще таких людей Ахметов перевів працювати в Києві? Чи повинні ми дозволяти таким людям жити в нашому місті, поки наші хлопці воюють на Сході України за нашу країну? Скільки ще таких сепарів працює в цьому кублі Ахметова в Києві?", - ставить запитання блогер, публікуючи скріншоти зі сторінки в соцмережі Петрової.
Раніше повідомлялося, що до Верховної Ради на довиборах по 114-му округу в Луганській області може пройти висуванець "Опозиційного блоку" Борис Лебедєв, який навесні 2014 року, будучи депутатом Луганської облради, закликав президента Росії Володимира Путіна "захистити" Луганщину.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?