Відомий журналіст озвучив ганебний факт про головного пропагандиста Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий журналіст озвучив ганебний факт про головного пропагандиста Путіна

Відомий журналіст озвучив ганебний факт про головного пропагандиста Путіна

Відомий російський журналіст Євген Кисельов

розповів, що головний пропагандист президента Росії Володимира Путіна Дмитро Кисельов, який працював свого часу в Києві, їдучи назад в Москву, залишив після себе стайню.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського письменника Дмитра Бикова.


"Вам підтвердить багато хто, хто знає нас обох, що у мене чомусь ніколи не було ні інтересу, ні симпатії до цієї людини. До речі, він же працював тут, в Києві. І їдучи, залишив тут стайню - не подбав про жодного з коней. На їх утримання тут потім скидалися. Розумію, що у нього є тепер гріхи куди більш тяжкі. Але штрих - красномовний", - сказав журналіст.


Як відомо, проти Євгена Кисельова ФСБ РФ порушила кримінальну справу за звинуваченням в публічних закликах до екстремістської діяльності після його висловлювань про те, що у відповідь на захоплення Савченко Україні можна було діяти більш жорстко.


Раніше повідомлялося, що

журналіст Євген Кисельов, який нині живе і працює в Україні, озвучив кілька версій відходу російського президента Володимира Путіна з поста

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?