Росія на переговорах по Донбасу здивувала позицією по полоненим
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія на переговорах по Донбасу здивувала позицією по полоненим

Росія на переговорах по Донбасу здивувала позицією по полоненим

Російська сторона під час з асідання Тристоронньої контактної групи в Мінську  не висловила інтересу до затриманих в Україні громадян РФ, які воювали на боці бойовиків на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook уповноваженого президента з мирного врегулювання ситуації на окупованому Донбасі Ірини Геращенко.
"Під час роботи гуманітарної групи я поставила російській стороні питання, чи не хочуть вони поцікавитися своїми військовими, які днями затримали ВСУ. І які сьогодні дають свідчення про ведення бойових дій на Донбасі. У відповідь почула, що російських військових на Донбасі немає і представники РФ взагалі не знають, про кого йдеться...", - написала вона.
Геращенко зазначила, що родичі полонених російських військових повинні знати, що РФ вони байдужі.
"Поки російська сторона не висловила ніякої підтримки й інтересу до затриманих своїм солдат - і треба, щоб це знали їхні колеги та родичі, знали, наскільки "цінні" вони для своєї "великої країни" - додала політик.
Раніше повідомлялося про те, що  в ніч з 10 на 11 липня сили АТО відбили атаку диверсійної групи бойовиків біля Троїцького Донецької області, а також взяли в полон російських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?