У Британії змінився прем'єр: опубліковані відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Британії змінився прем'єр: опубліковані відео

У Британії змінився прем'єр: опубліковані відео

Після того, як королева Великобританії Єлизавета II прийняла відставку Девіда Кемерона, новим прем'єр-міністром Сполученого Королівства стала  Тереза ​​Мей, яка перед цим займала пост міністра внутрішніх справ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook англійської королівської сім'ї.
"Девід Кемерон зустрівся ввечері з королевою Єлизаветою і повідомив їй про свою відставку з поста прем'єр-міністра і першого лорда казначейства. Королева Єлизавета відставку прийняла. У цей же вечір, вона прийняла у себе Терезу Мей і попросила її сформувати нову адміністрацію. Тереза ​​Мей прийняла пропозицію королеви стати прем'єром і першим лордом казначейства", - йдеться в повідомленні.
Тим часом, Девід Кемерон вже покинув Букінгемський палац. Він побажав Терезі Мей на посаді прем'єра вдало провести переговори про вихід країни зі складу Євросоюзу.
"Я впевнений, що Тереза ​​зможе забезпечити сильне і стабільне лідерство й виконати положення маніфесту Консервативної партії, з яким ми були обрані, я бажаю їй домогтися найкращих умов на переговорах про вихід Великобританії зі складу ЄС", - сказав він.




Раніше повідомлялося, що  під час заяви про відставку з поста прем'єр-міністра Великої Британії Девід Кемерон забув вимкнути мікрофон і пішов від преси, наспівуючи пісню.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?