У Росії розповіли, що буде, якщо Путіна на посаді змінить гей
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли, що буде, якщо Путіна на посаді змінить гей

У Росії розповіли, що буде, якщо Путіна на посаді змінить гей
Джерело:  Ехо Москви

Російський публіцист Олександр Невзоров заявив, що якщо після  Володимира Путіна  президентом Росії стане активний гей, його дії стануть таким же нормативом, як зараз православ'я, самодержавство, народність.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.
Публіцист поділився думкою, чому з поїздки Путіна на острів Валаам зробили грандіозну подію.
"Тому що у нас самодержавство. Чому нічого не змінилося за останні 300-400 років з тих пір, як утворилося щось, схоже на сучасну Росію. Тому що традиція, коли особисті пристрасті глави держави стають обов'язковим і законодавчим нормативом для всіх абсолютно, вони не змінилися. I для того щоб періодично нагадувати, освіжати, скажімо так, для публіки, як вони зобов'язані думати, що вони зобов'язані робити й у що вони зобов'язані вірити, робляться ось такі я б сказав медійні спектаклі. Нічого тут немає того, що насправді ганьбить Володимира Володимировича. Навіть в моїх очах. Бо справа не в Путіні. Справа в принципі. Справа в огидному самодержавному принципі, який Росія якщо не зживе з себе, то безумовно, загине", - сказав Невзоров.
Він зазначив, що самодержавство в Росії не зміниться навіть якщо президентом країни стане гей.
"Ось дивіться, ладно, зараз Путін, зараз солдафони, попи, мракобісся, кошмар. А завтра, наприклад, президентом Росії стане активний гей. І якщо ви думаєте, що підніметься дубина народної війни, так ви помиляєтеся. Генералітет почне фарбувати губи, а десантники 9 травня підуть в рожевих бюстгальтерах друкувати крок. I губернатори почнуть підводити очі. А коли новий президент, активний гей вийде вітати і скаже: дорогі мої, зi святом. Як на тлі Спаської вежі. I скаже: салют. I кине жменю стразів, які нащиплить зі своїх плавок в цей момент. І це теж, на жаль, стане нормативом таким же, як зараз православ'я, самодержавство, народність", - вважає Невзоров.
Раніше  Олександр Невзоров заявляв, що президент РФ Володимир Путін оточив себе відвертими дурнями, які впливають на рішення найважливіших для Росії питань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?