Бойовики ДНР влаштували безчинство довкола загиблого співака Сліпака: з'явились подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР влаштували безчинство довкола загиблого співака Сліпака: з'явились подробиці

Бойовики ДНР влаштували безчинство довкола загиблого співака Сліпака: з'явились подробиці

Представник ДНР Деніс Пушилін спробував познущатися над пам'яттю  українського добровольця, оперного співака Василя Сліпака, що загинув в бою на Донбасі, під час передачі його документів представнику ОБСЄ Мартіну Сайдику під час засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радио Свобода.

Сам Сайдик не зміг пояснити, звідки Пушилін взяв документи загиблого українця, і порадив звертатися до самого представника ДНР.

Раніше бойовики публіковали фото документів Сліпака і говорили, що знайшли їх в кишенях бронежилета, який був покинутий на місці смертельного поранення бійця.

У свою чергу, віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко у своєму Facebook розповіла про безчинство бойовиків.

«ЗМІ вже написали, що ОРДО передали представнику ОБСЄ документи вбитого героя Василя Сліпака. Про деталі " передачі" я промовчу, бо й досі перехоплює горло, бо вони намагалися в хамській манері принизити пам'ять нашого Василя. Ми це безчинство зупинили», — заявила вона.

Крім того, політик додала, що журналісти поставили і Пушиліну, і Сайдику "правильні запитання: де бойовики взяли документи вбитого украінця; що знають про деталі вбивства; за яких обставин вбили Василя ; а ці персонажі були свідками чи ким, співучасниками?".

«Думаю, ці питання не тільки журналістів, а й украінських правоохоронних органів і міжнародного трибуналу. І на них бойовикам прийдеться відповідати», — резюмувала вона.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Василь Сліпак загинув 29 червня від кулі снайпера в бою неподалік від Дебальцево під час штурму важливої висоти, захопленої бойовиками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?