Фото відомої співачки стало найпопулярнішим за всю історію Instagram
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Фото відомої співачки стало найпопулярнішим за всю історію Instagram

Фото відомої співачки стало найпопулярнішим за всю історію Instagram

Фото 23-річної співачки  Селени Гомес, де вона п'є Coca-Cola з пляшки, стало найпопулярнішим за всю історію Instagram.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на The Hollywood Reporter.


Портрет Селени за кількістю лайків обійшов пост Джастіна Бібера, розміщений три місяці тому. Нагадаємо, Джастін поділився зі своїми фоловерами архівним кадром часів відносин із Селеною і зібрав три мільйони лайків.



До речі, співачка вже стала в цьому році найпопулярнішою персоною за кількістю передплатників.


Журналісти вже нагородили її званням королевою Instagram: на обкладинці The Hollywood Reporter вона з'явилася в компанії CEO-Instagram Сістома Кевіна. В інтерв'ю Селена поділилася своїми секретами просування в соціальних мережах.


«Процес пошуку ідеї для знімка завжди банальна. Однак розміщую селфі, тільки якщо на сто відсотків впевнена, що освітлення ідеальне, зображення відмінне і я добре вийшла в кадрі. Я не прагнула стати найпопулярнішою в Instagram, але, зізнаюся, це моя найулюбленіша платформа», - розповіла Селена.



Відзначимо, що загальна кількість передплатників аккаунта Гомес становить на даний момент 89,2 млн, а сторінку Бібера читають 74,6 млн користувачів. Артисти зустрічалися на початку 2010-х років.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?