Ватажок ДНР виявився фанатом «Гаррі Поттера»: в соцмережах сміються
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР виявився фанатом «Гаррі Поттера»: в соцмережах сміються

Ватажок ДНР виявився фанатом «Гаррі Поттера»: в соцмережах сміються

Ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький

виявився фанатом романів про Гаррі Поттера і порівняв ставлення Європи до України зі ставленням до Поттера його прийомних батьків.


Про це розповів координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


«Ватажок «ЛНР» І.Плотницький: свою частину провини за «Мінський тупик» повинен взяти на себе ЄС, «адже він постійно надає Україні всіляку підтримку, а звинувачує тільки Росію. По суті, країни Євросоюзу розпестили Київ своєю сліпою любов'ю так само, як персонажі «Гаррі Поттера» містер і місіс Дурслі - свого сина Дадлі. В результаті Київ поводиться так само невдячно і неадекватно, як Дадлі Дурслі», - процитував нардеп Плотницького.


У свою чергу Тимчук написав: «Ну ось - ляпнув і позбувся премії від Суркова. Який до біса «Гаррі Поттер»? Ще б богомерзенного Толкієна з його Мордором згадав би. Тільки російські казки, ну максимум цитати Д.Кисельова!».


«До речі, канонічна «Казка про ріпку» в цьому випадку дуже навіть актуальна. Всім світом за хвіст третій рік тягнуть Путіна з Донбасу, але витягнути не можуть. Міцно коріння пустив, гаденя», - резюмував депутат.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

ватажок ЛНР Ігор Плотницький в пожежах полів із зерновими на Луганщині звинуватив українських диверсантів

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?