Форвард збірної України перейшов у російський клуб
Категорія
Спорт
Дата публікації

Форвард збірної України перейшов у російський клуб

Форвард збірної України перейшов у російський клуб
Джерело:  online.ua

Форвард донецького "Шахтаря" і збірної України Пилип Будківський перейшов на правах оренди в російський клуб "Анжі" Махачкала.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ФК "Анжі".
"Я хотів зробити крок вперед, спробувати себе в новому чемпіонаті. "Анжі"- дійсно хороший клуб. У минулому сезоні моїй новій команді трошки чогось не вистачило, сподіваюся, що в цьому сезоні виступимо успішно. Постараюся забивати голи в кожному матчі" , - сказав Будківський після підписання контракту.
Будківський був у заявці збірної України на Євро-2016, але не зіграв жодного матчу в складі "синьо-жовтих".
"Після Євро-2016 взяв невелику паузу, проводив час із сім'єю, при цьому не забуваючи працювати індивідуально. Сьогодні в "Анжі" у мене було перше тренування після відпустки. З великим бажанням повертаюся до роботи", - зазначив футболіст.
Нагадаємо, що попередні два сезони Будківський провів в луганській "Зорі". Зіграв 54 матчі, забив 22 м'ячі.
Читайте: Український футболіст перейде до іспанського топ-клубу
Варто відзначити, що в Україні негативно ставляться до футболістів, які переходять в чемпіонат країни-агресора.
Раніше була інформація, що  Будківський близький до переходу в турецький "Трабзонспор", але туркам не вдалося домовитися з "Шахтарем" про умови оренди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?