Фото українських артистів із російськими викликало хвилю гніву в мережі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Фото українських артистів із російськими викликало хвилю гніву в мережі

Фото українських артистів із російськими викликало хвилю гніву в мережі
Джерело:  online.ua

Українська співачка Ані Лорак

, поп-зірка Світлана Лобода, а також репер Потап засвітилися в компанії російських виконавців, що викликало обурення у користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Eminа.


Російський співак і музикант поділився в своєму мікроблозі фото, на якому він стоїть в компанії своїх російсько-українських колег: Світлани Лободи, Ані Лорак, Потапа, скандального репера Тіматі, Григорія Лепса, а також співачки Кеті Топурії з групи "А-Студіо".


"Спасибі друзі", - підписав знімок Emin.



Таке "дружнє" фото викликало хвилю гніву у користувачів мережі.


Так користувач Василь Адамовський, в профілі якого зазначено, що він є помічником депутата, на своїй сторінці в Facebook написав гнівний пост.


"Потап, LOBODA і інша х ... та в центрі Москви, на тусні. Мені на них чисто п ... й !!!


Але якщо такий персонаж, як Потап, буде з'являтися на українському центральному телеканалі і корчити з себе псевдопатріотів, то такий телеканал згорить на 2-й день після запуску телешоу з його участю! Настійно раджу кастинг-менеджерам подумати над заміною суддів, тому що будуть серйозні проблеми, я вам обіцяю !!! Дістало!" - написав Адамовський.


У коментарях до гнівного посту знайшлися і однодумці:


"Згоден з Вами, Василь, на всі 100%", "За гроші і рідну маму продадуть, просто таких не слухаю, шкода, що це лайно так часто показують у нас", "Названі персонажі продовжують їздити в РФ на заробітки", "ось це пост .. 100% за .... Потап - дебіл, який заробляє на безкультурщині", - пишуть інтернет-користувачі.


Нагадаємо, 9-10 липня на узбережжі Каспію в центрі відпочинку Sea Breeze пройшов міжнародний літній музичний фестиваль "Жара", де взяли участь українські, російські та азербайджанські виконавці. Організаторами заходу виступили - співак і композитор Emin, заслужений артист Росії Григорій Лепс і засновник Російського радіо і премії "Золотий Грамофон" Сергій Кожевников.


Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше українська співачка Ані Лорак публікувала фото в компанії поп-короля російської естради Філіпа Кіркорова з фестивалю з Баку

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?