У Луценка зробили гучну заяву про Коломойського
Категорія
Політика
Дата публікації

У Луценка зробили гучну заяву про Коломойського

У Луценка зробили гучну заяву про Коломойського
Джерело:  LB.ua

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос звинуватив олігарха Ігоря Коломойського в тому, що той нібито мав намір внести заставу в розмірі 450 млн гривень за екс-главу "Нафтогазу" Олександра Кацубу, який звинувачується в участі в злочинному угрупованні Віктора Януковича.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Матіоса "Лівому берегу".
"З чуток, Коломойський має намір внести зі своїх легальних джерел заставу за Кацубу. Про це доповіли оперативні служби", - сказав він.
При цьому військовий прокурор зазначив, що це не єдина спроба "допомогти" Кацубі уникнути кримінальної відповідальності.
"З-за куліс розповім, що Антон Кіссе (народний депутат VII скликання - ONLINE.UA), який небезпідставно вивчався СБУ в частині причетності до ймовірного створення "Бессарабської республіки", обходив півпарламенту і збирав підписи про видачу Кацубу на поруки. Попередньо було зарезервовано 67 підписів", - розповів Матіос.
Раніше повідомлялося, що у справі про розкрадання газу українського видобутку Солом'янським судом Києва заарештована фігурантка справи Леся Железняк. Також Солом'янський райсуд Києва заарештував терміном на 60 днів з правом застави в сумі 1 млн грн Валерія Посного - одного з 10 фігурантів цього кримінального провадження. Аналогічний термін арешту на 2 місяці з альтернативою внесення застави в розмірі 1,5 млн грн обрано Солом'янським судом ще одному фігуранту у справі - Олегу Рябошапці. Владислав Купріяненко рішенням суду також арештований на 2 місяці з альтернативою внесення застави в розмірі 20 млн грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?