Жінка схудла на 72 кг через Гаррі Поттера: опубліковані фото
Категорія
Здоров'я
Дата публікації

Жінка схудла на 72 кг через Гаррі Поттера: опубліковані фото

Жінка схудла на 72 кг через Гаррі Поттера: опубліковані фото
Джерело:  Daily Mail

30-річна Стефані Чавес, мати двох дітей, зуміла схуднути на 72 кг. Поштовхом для цього стала заборона користуватися атракціонами у парку Гаррі Поттера, куди вона прийшла з сином в 2010 році.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


У той час жінка важила 140 кг і вже втратила надію бути стрункою. Вона практикувала дієти з 12 років, але вага все одно поверталась.



Але вже в минулому році вона завоювала корону на конкурсі краси World Beauty Fitness Fashion.


Тепер жінка вчиться на персонального фітнес-тренера і мріє повернутися в той дитячий парк в Орландо, щоб сказати: «А ось вам!»


«До того, як я схудла по-справжньому, я перепробувала всі дієти і з'їла всі таблетки для схуднення, які тільки винайшли в світі. Я боролася зі своїм переїданням, яке буквально зводило мене з розуму.


Я щодня харчувалася в фаст-фуді і іноді, вибачте за подробиці, просто прожовувала їжу і тут же випльовувала її назад, поки ніхто не бачив.





Я не жила по-справжньому. Я не могла гратися зі своїми дітьми. У мене не було сексу багато років. Мої м'язи практично атрофувалися, і я ледь переставляла ноги. Я не могла робити довгі прогулянки, та що там - я насилу сиділа.



У той день, коли мене не пустили на атракціони, я всю ніч проревіла в своєму номері. Вся наша сім'я - шанувальники Гаррі Поттера. Для мене не було більшого приниження в житті, ніж зрозуміти, що це свято не для мене.


Мій восьмирічний син тепер чекає, коли йому виповниться 11, щоб отримати запрошення в Хогвартс. На його 11-річчя ми знову поїдемо в Орландо в парк Гаррі Поттера, але тоді все буде зовсім по-іншому», - поділилася Стефані.


Але худнути жінка почала не відразу. У 2013 році вона народила другу дитину. Малюк з'явився на світ з вродженим дефектом, що не дозволяє йому ковтати самостійно. Через сім тижнів хлопчика прооперували, а Стефані вирішила міняти життя: «Я зрозуміла, що не зможу, якщо щось трапиться, боротися за здоров'я своєї дитини, не будучи здоровою сама».


Стефані звернулася до персонального тренера з фітнесу і вони спільно розробили план тренувань і харчування для неї.



«Перші мої кроки були мікроскопічними. Я ледь могла підняти найменшу вагу. Кожен день я ставала сильнішою, і могла брати трохи більші навантаження, але це було помітно тільки мені і тренеру. Той день, коли я змогла обійти тренажерний зал, без задухи, став для мене пам'ятним.



В якийсь момент я відчула, що насолоджуюся своїми тренуваннями і насолоджуюся їжею, яку їм. Я перестала жаліти себе.



Коли я вперше змогла пограти зі своїм старшим п'ятирічним сином у парку, я була на сьомому небі від щастя», - згадує Стефані.


У 2015 Стефані вперше в житті одягла бікіні. І це був перший раз, коли вона вийшла показати своє перетворення на публіку, на конкурсі краси World Beauty Fitness Fashion.





«Я неймовірно горда, що зробила це. І я хочу допомогти й іншим жінкам, які не вірять, що їхнє життя може змінитися. Тому я вчуся на фітнес-тренера. І так, у 2017 році я буду брати участь в конкурсі краси знову! », - каже вона.




Раніше ONLINE.UA писав про  жінку, яка схудла на 157 кг після госпіталізації в першу шлюбну ніч.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?