Луценко зробив сенсаційну заяву щодо справи про Майдан і показав фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Луценко зробив сенсаційну заяву щодо справи про Майдан і показав фото

Луценко зробив сенсаційну заяву щодо справи про Майдан і показав фото
Джерело:  online.ua

Силовики провели обшуки у причетних до розстрілів Майдану і знайшли снайперську гвинтівку і автомати, якими користувався "Беркут" для обстрілу протестуючих, розповів генпрокурор Юрій Луценко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави ГПУ.
"Сьогодні силами Департаменту спецрозслідування ГПУ провели обшуки у причетних до вивезення з Києва після кривавих розстрілів "Чорної сотні" Беркута і подальшого знищення їх зброї", - зазначив Луценко.
За його словами, знайдена зброя стане доказом в суді проти "беркутівців", які розстрілювали Майдан.
"Знайдені в озері елементи снайперської гвинтівки (яку вся країна бачила в руках вбивці під Жовтневим палацом) і автоматів стануть черговим доказом на судовому процесі", - додав генпрокурор.
Раніше повідомлялося, що cкандальний заступник міністра охорони здоров'я Роман Василишин, затриманий за корупцію, за часів Євромайдану здавав протестуючих "Беркуту".





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?