Відома українська телеведуча стала жертвою злодіїв
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома українська телеведуча стала жертвою злодіїв

Відома українська телеведуча стала жертвою злодіїв
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча Катя Осадча, про вагітність якої подейкують в мережі, стала жертвою злодіїв; у неї вкрали дизайнерську сукню
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "КП в Украине".
Коли ведуча летіла на Тиждень високої моди в Парижі, у неї вкрали сукню-туніку з нової колекції українського дизайнера Андре Тана прямо з ручного багажу.
Разом з нею вкрали взуття і повний набір косметики Осадчої. Вцілів лише капелюх, тому що був в окремій коробці.
"Це не перший такий досвід в моєму житті, 7 років тому дорогою на Віденський бал загубився мій багаж з бальною сукнею - і хоча авіакомпанія його повернула через кілька днів, але для зйомки балу мені довелося оперативно шукати заміну сукні в австрійському бюро прокату. З відтоді я не здаю в багаж вбрання для зйомок, коли лечу день в день. Але цього разу зникла валіза з ручної поклажі! Цього я ніяк не очікувала", - розповіла виданню телезірка.
У надії, що хтось із пасажирів забрав її багаж помилково, телеведуча звернулася в авіакомпанію. Але ручну поклажу так і не повернули.
Відзначається, що ведучій довелося буквально за кілька годин шукати заміну злощасному вбранню. Її врятував магазин демократичної марки, яка не представлена ​​в Україні, де сукню було куплено всього за 20 євро.
"Тут важливо, як подати одяг. Досвід в модельному бізнесі допоміг мені піднести вбрання за 20 євро як дизайнерське", - розповіла Осадча.
Як повідомляв ONLINE.UA, недавно в мережі було розміщено фото Каті Осадчої і дружини Дзідзьо, яка раніше не з'являлася на публіці. Спільне фото було розміщено в мережі на офіційній сторінці програми "Світське життя".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?