Затримання сина Черновецького: МЗС України дав коментар
Категорія
Україна
Дата публікації

Затримання сина Черновецького: МЗС України дав коментар

Затримання сина Черновецького: МЗС України дав коментар

Представник Міністерства закордонних справ України Ореста Старак підтвердила, що в Іспанії за підозрою у відмиванні грошей затримані четверо українців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
"Ми підтверджуємо інформацію про затримання в Іспанії чотирьох громадян України, які звинувачуються в організації групи, а також у відмиванні грошей, фінансових махінаціях, податкових махінаціях", - сказала Старак.
За її словами, затримані перебувають у поліцейському відділку Барселони, пізніше перейдуть у розпорядження слідчого суду. Старак також зазначила, що судом Барселони на цю справу накладено гриф "секретно", що не дозволяє розголошувати персональні дані затриманих, а також будь-які подробиці розслідування.
Представник МЗС розповіла, що кримінальне провадження щодо громадян України вестимуть уповноважені органи Іспанії і лише після оголошення рішення суду українців можуть екстрадувати.
Раніше стало відомо, що в Іспанії затримали кількох українців, в тому числі сина колишнього мера Києва Леоніда Черновецького Степана. Пізніше іспанські поліцейські розповіли ЗМІ, що Степан Черновецький утримується в загальній камері без особливих умов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?