Лідер "Океану Ельзи" отримав головну роль в кіно
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лідер "Океану Ельзи" отримав головну роль в кіно

Лідер "Океану Ельзи" отримав головну роль в кіно
Джерело:  online.ua

Беззмінний лідер українського рок-гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук зніметься у фільмі відомого режисера Романа Балаяна "Янгол".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sputnik.
Зйомки картини заплановані на травень наступного року і проходитимуть в Києві.
"У мене є сценарій, робота над фільмом повинна була початися восени, головну роль в якому повинен зіграти лідер української рок-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук", - розповів Балаян агентству "Новини-Вірменія".
За його словами, через світове турне співака (в рамках якого Вакарчук побував також і в Єревані), зйомки були перенесені на травень.
Балаян не став розкривати всі подробиці свого нового проекту, а лише обмовився про те, що він розповідає про непросту долю 17-річної дівчини.
"Дівчина перебуває в божевільні, і щороку тікає звідти. До фіналу з'ясовується, що вона зовсім і не божевільна", - поділився режисер.
Роман Балаян - відомий радянський і український кінорежисер вірменського походження.
У фільмографії Балаяна близько півтора десятка режисерських робіт, в тому числі: "Польоти уві сні і наяву" (1982 р), "Бережи мене, мій талісман" (1986 р), "Ніч світла" (2003 р), "Райські птахи" (2008 р).
Нагадаємо, нещодавно знаменитий російський тележурналіст Леонід Парфьонов назвав Вакарчука скарбом України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?