Порошенко зробив гучну заяву щодо Нагірного Карабаху
Категорія
Світ
Дата публікації

Порошенко зробив гучну заяву щодо Нагірного Карабаху

Порошенко зробив гучну заяву щодо Нагірного Карабаху
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Київ вважає Нагірний Карабах частиною Азербайджану і вітає визнання азербайджанською владою Криму українським півостровом, заявив президент України Петро Порошенко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"Я хочу чітко наголосити, що Україна не визнає і не братиме відповідних сертифікаційних документів Нагірного Карабаху, про що ми говорили, і вітаємо аналогічну позицію Азербайджану з приводу Криму", - сказав Порошенко під час спільної заяви з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим за підсумками переговорів в Баку.
Глава української держави подякував Алієву за його принципову позицію щодо суверенітету і територіальної цілісності України.
"Звичайно ж, в центрі уваги переговорів були головні для наших країн питання - це взаємна підтримка суверенітету, територіальної цілісності і незалежності наших держав", - підкреслив Порошенко.
Раніше російський політолог Андрій Піонтковський припустив загострення ситуації в Нагірному Карабасі через геополітичні амбіції президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?