Не їдьте туди: російський блогер шокував розповіддю про поїздку до Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Не їдьте туди: російський блогер шокував розповіддю про поїздку до Криму

Не їдьте туди: російський блогер шокував розповіддю про поїздку до Криму
Джерело:  online.ua

Відомий російський блогер Ілля Варламов розповів про свої неприємні враження про поїздку в анексований Крим і провальний туристичний сезон. За його словами, Крим абсолютно неконкурентоспроможний і врятувати ситуацію може тільки повна відсутність туристів на півострові.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Ехо Москви».
«Значить, дивіться, туристів - ось я абсолютно точно вам кажу, об'їхавши все південне узбережжя, - туристів набагато менше, ніж їх було в минулому році. Цей сезон, він для Крим провальний. Люди туди не приїхали: пляжі порожні, ресторани порожні, готелі порожні», - заявив Варламов.
«Будь-яка людина зараз, яка не вірить в це, може зайти на який-небудь сайт бронювання і побачити, що всі готелі... вона може зараз будь-який готель сьогодні забронювати на завтра. Тобто немає в Криму зараз такого готелю, який ви зараз через інтернет не забронюєте на завтра», - продовжив російський блогер.
«Я кримчанин - треба почати з цього - я, як кримчанин, агітую всіх до Криму не їхати. І єдина можливість зараз для Криму якось врятуватися, переродитися і стати нормальним курортом незалежно від його статусу як території - це щоб люди туди припинили їхати», - закликав Варламов ..
За його словами, справа не в одному провальному сезоні. «Не один сезон. Дивіться, краще, що зараз можна зробити для Криму - це, щоб туди люди перестали їхати. Тоді станеться якесь протверезіння кримчан, протверезіння людей, які там є, і вони зрозуміють, що потрібно щось змінювати», - заявив блогер.
«Тому що на сьогоднішній день Крим, він неконкурентоспроможний жодному курорту світу. Тобто, немає такої категорії людей ні в Росії, ні в світі, які могли б поїхати в Крим відпочивати на сьогоднішній момент. Він неконкурентоспроможний ні зі світовими курортами, ні з Туреччиною, ні з Єгиптом, навіть з Краснодарським краєм», - впевнений Варламов.
«Тобто, незалежно від того, скільки у вас є грошей на відпочинок - 500 рублів в день на відпочинок, тисяча рублів, 10 тисяч рублів, 20 тисяч рублів - ви завжди знайдете кращий варіант, і це буде варіант не в Криму», - розповідає блогер.
За його словами, в Криму на сьогоднішній день абсолютно неадекватні ціни і спостерігається повна відсутність сервісу.
«Крим на сьогоднішній момент - це абсолютно неадекватні ціни, це повна відсутність сервісу, це відсутність туристичної інфраструктури», - каже Варламов.
«Тому врятувати півострів - я як кримчанин зараз говорю - врятувати Крим може тільки відсутність там туристів. І потрібно протверезіння цього народу, який там, протверезіння бізнесменів, які там, щоб вони зрозуміли, що потрібно конкурувати, треба конкурувати, навіть якщо не зі світом, не з Туреччиною, не з Єгиптом, то потрібно конкурувати як мінімум з Краснодарським краєм і російськими курортами», - вважає Варламов.
«Тому що зараз вони абсолютно неконкурентоспроможні, і загнати туди людей можна тільки з-під палки», - резюмує блогер.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український поет, політик і учасник війни на Донбасі Дмитро Корчинський висловив припущення, що в Криму може початися війна, в результаті якої півострів буде повернутий Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?