Про що повинна знати майбутня дружина: поради фахівця
Категорія
Відносини
Дата публікації

Про що повинна знати майбутня дружина: поради фахівця

Про що повинна знати майбутня дружина: поради фахівця
Джерело:  yourtango

Якщо ви збираєтеся заміж, ви повинні знати, що ваш чоловік не розповість, чого очікує від вас. Але він буде думати про це і сподіватися, що ви зрозумієте без слів. Про те, чого хоче чоловік, написав коуч із сімейних відносин, батько трьох дітей Кіт Дент.


Lady.ONLINE.UA пропонує вам цей монолог чоловіка перед весіллям у виконанні спеціаліста:


«Перш ніж ми почнемо планувати весілля, ти повинна знати дещо. У мене теж будуть страхи. Не зараз, але вони будуть з'являтися пізніше в нашому шлюбі. І ще дещо - я можу не говорити тобі про це, хоч ти і моя дружина. Тому, якщо ти питаєш мене, чи все в порядку, я можу не відповідати, бо ...


Мені просто потрібно, щоб ти ...


1. Не применшувала те, що я кажу. Чи не казала, що це дрібниці, що я ж чоловік і мені потрібно бути сильнішим і не розпускати нюні. Мені потрібно, щоб ти була моїм другом і могла вислухати і зрозуміти мене.


2. Розуміла, що я хороший з грошима, але ... я можу захотіти почати все з нуля і зайнятися чимось іншим. Наприклад, я мрію почати свій бізнес, а для цього потрібно кілька років, щоб стати на ноги, і щоб це приносило дохід. Я сподіваюся, що ти не залишиш мене і будеш поруч. Твоя підтримка життєво важлива для мого успіху.


3. Не імітувала оргазм. Я сподіваюся, що я завжди зможу задовольнити тебе. Так, пристрасть може пройти. Але не потрібно обговорювати мене зі своїми подругами або продовжувати імітувати оргазм, щоб потішити моє его. Давай обговоримо, що ми можемо спробувати нового. Так, я дивився «50 відтінків сірого».


4. Була прямолінійною. Так ми будемо менше сваритися. Говори прямо, що ти хочеш, і в більшості випадків я постараюся це зробити. Просто скажи, не натякай.


5. Дозволила мені грати за комп'ютером і пити пиво з друзями. Обіцяю, що це не буде на шкоду нашому з тобою особистому часу. Але мені це потрібно, щоб розслабитися після робочого дня.


6. Дозволила мені самому вирішити, чи хочу я бути присутнім на пологах нашого первістка. Дозволь мені хоча б спробувати. Не забороняй. Не переживай. Я хочу побачити появу на світ нашої дитини, а не просто цікавлюся процесом.


7. Не перетворювалася в матусю. Не потрібно занадто опікати і не потрібно мене відчитувати, як маленького.


8. Продовжувала одягатися сексуально, хоча б іноді. Це допоможе зберегти пристрасть. Чоловіки ж люблять очима, пам'ятаєш?


9. Поважала мене. Не потрібно обговорювати мене зі своїми подругами, обговори мене зі мною. Я готовий вислухати твої претензії і постаратися виправитися.


10. Не чекала, що я змінюся. Я можу виправитися в чомусь, але не змінитися. Або ти любиш мене таким, або ні. В цьому ж і сенс відносин і любові, хіба ні?


11. Довіряла мені, що я нікуди не піду. Я так довго тебе шукав. Я не збираюся йти. Я сам боюся не виправдати всі твої очікування, або що я не зможу зробити твоє життя таким, про яке ти мріяла».


Раніше ONLINE.UA публікував  ТОП-5 спільних хобі, які зміцнять ваше кохання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?