У Раді зловили ще двох кнопкодавів: опубліковані відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді зловили ще двох кнопкодавів: опубліковані відео

У Раді зловили ще двох кнопкодавів: опубліковані відео
Джерело:  online.ua

У Верховній Раді України

14 липня зафіксували неперсональне голосування двох депутатів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, оприлюднені організацією Centre UA.


Так, депутат від "Опозиційного блоку" Артур Мартовицький проголосував за себе і за іншого депутата. Порушення зафіксовано при голосуванні за проект по врегулюванню окремих питань правового режиму території, що зазнала радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи.


Мартовицький, який сидить на останньому ряду за депутатом Шурмою, натиснув спочатку кнопку за себе, а потім з місця, розташованого праворуч від нього, де повинен був сидіти депутат Василь Німченко.


Також активісти зняли, як кнопкодавить депутат від групи "Відродження" Володимир Зубик. Під час голосування за проект закону про Нацкомісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, Зубик тисне кнопку зліва від свого крісла, а потім голосує за себе.


Нагадаємо, що неперсональне голосування нардепів заборонено Конституцією.




Раніше

в Раді запустили безпілотник

, який може відстежувати кнопкодавство нардепів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?