У міністра оборони прокоментували скандал з його житлом
Категорія
Україна
Дата публікації

У міністра оборони прокоментували скандал з його житлом

У міністра оборони прокоментували скандал з його житлом
Джерело:  online.ua

У міністерстві оборони заявили, що глава Міноборони Степан Полторак справді проживає з дружиною на території військового готельного комплексу з міркувань безпеки, враховуючи збройну агресію Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони.
У повідомленні підкреслюється, що в цьому готельному комплексі проживали попередні керівники відомства, які, як стверджують в Міноборони, жили там безкоштовно, при тому, що Полторак уклав договір оренди і платить за проживання.
"Готельний комплекс розташований на території військової частини і складається з декількох будівель, побудованих в 1957, 1963 і 1968 роках. До комплексу входять: зал для офіційних зустрічей і 7 номерів для проживання, які використовуються з метою розміщення представників іноземних урядових делегацій, які прибувають з офіційними візитами до оборонного відомства, а також для проведення протокольних заходів", - повідомили в Міноборони.
Відзначається, що на базі комплексу були проведені офіційні зустрічі представників делегацій Збройних сил Великобританії, Грузії, Китаю, США, Казахстану, Туреччини, Латвії та інших країн НАТО.
Раніше в програмі "Наші гроші" розповіли, що міністр оборони України Степан Полторак разом з сім'єю проживає в готельному комплексі на території військової частини в Києві.
Як повідомляв ONLINE.UA, міністр оборони Степан Полторак заявляв, що необхідність проведення сьомої хвилі мобілізації в Україні залежить від кількості "контрактників", які поповнять Збройні Сили України, і від ситуації на фронті на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?