На місці загибелі Нємцова спіймали покемона: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

На місці загибелі Нємцова спіймали покемона: опубліковані фото

На місці загибелі Нємцова спіймали покемона: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Кореспондент російського пропагандистського видання LifeNews опублікував репортаж про популярну в РФ гру Pokemon Gо, при цьому покемонів журналіст виявив навіть на місці убивства російського опозиційного політика Бориса Нємцова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на life.ru.
«На місці, де вбили Бориса Нємцова, як завжди, стоять квіти і портрети покійного. Там же трапляється покемон-краб Креб. Багато хто може обуритися: "на місці вбивства грають в якихось покемонів, нічого святого". Але справжніх гравців навряд чи це зупинить», - сказано в тексті репортажу.
«У США скандал на тему етики вже вибухнув: покемона коффінга гравці знайшли в вашингтонському Меморіальному музеї Голокосту, та ще в залі, присвяченому загиблим в газових камерах євреям. Але Nintendo пообіцяли видаляти покемонів з будівель і локацій за скаргами власників», - пише кореспондент пропагандистського видання.



Як повідомляв ONLINE.UA, адвокат сім'ї Бориса Нємцова Вадим Прохоров спростував заяву Слідчого комітету Росії про розкриття справи про вбивство політика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?