Соцмережі киплять через собачий скандал з дружиною міністра Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі киплять через собачий скандал з дружиною міністра Путіна

Соцмережі киплять через собачий скандал з дружиною міністра Путіна
Джерело:  online.ua

Російський Фонд боротьби з корупцією оприлюднив розслідування, з якого випливає, що перший віце-прем'єр Росії Ігор Шувалов користується приватним літаком, при цьому дружина Шувалова Ольга возить на цьому літаку своїх собак.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на meduza.io
Підсумки розслідування опублікував глава ФБК Олексій Навальний. За його даними, коргі, яких розводить дружина Ігоря Шувалова, теж літають на цьому літаку. У восьми випадках лайнер опинявся в тих містах, де в той момент проходили виставки коргі.
При цьому новина викликала бурхливе обговорення в соціальних мережах.
«Менеджер виставок Рита дякує собакам Ольги Шувалової за те, що вони показують їй світ», - пише в Twitter користувач Анна Веллікок в коментарях до відповідного поста.




«Вони захищають честь твоєї країни, а ти навіть не знаєш їх імен!», - іронізує користувач «Загниваючий Захід».




«Коли тусуватися в квартирі на Косигіна набридло, і чекаєш свого водія до висотки на Котельничеській», - іронізує користувач ruslan shaveddinov.



«Корги-культ: собаки Шувалова на рік їздять за кордон частіше, ніж середній росіянин за десятиліття», - пише користувач «МИД Роисси».



«А чим вони харчуються? Тому що у мене є відчуття, що собаки як би і краще харчуються, ніж середній росіянин», - пишуть у коментарях.



«Живуть же люди: свій літак, куди захотів, полетів - а тут бл..ть прожитковий мінімум 9956 рублів», - продовжують коментувати користувачі соцмережі.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в соцмережах активно іронізують над заявою в 1996 році тоді ще майбутнього президента Росії Володимира Путіна про те, що в РФ можливий тоталітаризм

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?