Вибори на Донеччині: здійснився прогноз ONLINE.UA
Категорія
Політика
Дата публікації

Вибори на Донеччині: здійснився прогноз ONLINE.UA

Вибори на Донеччині: здійснився прогноз ONLINE.UA
Джерело:  online.ua

Верховна Рада закрила чергове пленарне засідання 14 липня, так і не прийнявши законів про вибори на Донбасі і про амністію бойовиків, як і прогнозував на ONLINE.UA відомий український журналіст і блогер Олександр Михельсон.
Про це раніше Михельсон розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
«Ми ... говоримо про таку річ, як прогноз. З 13 липня повинні початися зустрічі Тристоронньої контактної групи в Мінську», - каже Михельсон.
За його словами, вже два роки переговорний процес йде мляво, і, хоча від кожного засідання чекають гучних рішень, нічого життєво важливого не приймається.
«У той час, коли відбувалася зустріч в кінці травня - початку червня, так званий "голова ДНР" Захарченко заявив, що вони там у себе проведуть свої вибори, якщо Україна не прийме відповідні закони до 14 липня», - продовжив Михельсон.
«Я припускаю, і з інтересом рекомендую вам перевірити моє пророцтво, що ніяких таких законів прийнято не буде, ніякого закону про амністію, на якому наполягають сепаратисти, підписано не буде. І вже тим більше не буде прийнято ніяких змін до Конституції України, яких вимагають сепаратисти і Москва», - заявив Михельсон.
«Почуйте ці мої слова 14 і після 14 липня. І так само я, як то кажуть, Ванга, - ніяких виборів, принаймні, терміново, сепаратисти теж проведуть. Це - шматок великого торгу, в якому вони намагаються налякати не так нас, як Європу. І, якщо вже зовсім грубо виражатися, наше стратегічне міжнародне завдання - налякати Європу сепаратистами більше, ніж вони її лякають нами», - вважає блогер.
Відзначимо, того, що Рада найближчим часом ухвалить закони про вибори на Донбасі та амністії для бойовиків, побоювалася частина українського суспільства, а в соцмережах активно поширювалися прогнози про "зраду", тобто зраду національних інтересів.


Більше  читайте в блозі Олександра Михельсона на ONLINE.UA: Напугать Европу ДНР-ЛНР: прогноз для охваченного войной Донбасса


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?