Обраного від партії Ляшка мера спіймали на хабарі
Категорія
Україна
Дата публікації

Обраного від партії Ляшка мера спіймали на хабарі

Обраного від партії Ляшка мера спіймали на хабарі
Джерело:  online.ua

Мера міста Мена  Чернігівської області  Геннадія Примакова, обраного від Радикальної партії, і депутата місцевої районної ради затримала прокуратура при отриманні хабара.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.


"Прокуратурою області спільно з УСБУ під час одержання неправомірної вигоди викрит міський голова, який спільно з депутатом районної ради отримали 1 тис. доларів за сприяння у виділенні земельної ділянки", - сказано в повідомленні.


Відзначається, що в даний час вирішується питання про "затримання і повідомлення корупціонерам про підозру".


У той же час голова фракції Радикальна партія Олег Ляшко під час засідання у ВР обурився затримання мера, передають "Українські новини".


"Це мер міста, обраний від РП ... І затримали керівника партійної районної організації Менського району Валерія Гайдукевича ... Обидва цих людей звинувачують нібито в отриманні якогось хабара. Нехай у мене рука всохне, якщо хтось там отримував хабарі" , - заявив Ляшко.


Ляшко вважає затримання Примакова і Гайдукевича політичним переслідуванням і пов'язує це з висуненням на проміжних виборах депутата Верховної Ради по одномандатному виборчому округу №206 (Чернігів) кандидата від РП Дмитра Блауша.


"Все це політичні репресії, фальсифікації кримінальних справ ... Напередодні виборів в 206-му окрузі намагаються дискредитувати посадових осіб, висуванців РП", - впевнений Ляшко.


Як повідомляв ONLINE.UA, міністр внутрішніх справ України  Арсен Аваков повідомив про затримання на хабарі в півтора мільйона гривень першого заступника голови держпідприємства "Західукргеологія НАК" Надра України".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?