Крим перестав захоплюватися Путіним: розповідь російського блогера про поїздку
Категорія
Світ
Дата публікації

Крим перестав захоплюватися Путіним: розповідь російського блогера про поїздку

Крим перестав захоплюватися Путіним: розповідь російського блогера про поїздку
Джерело:  online.ua

Відомий російський блогер Ілля Варламов  поділився своїми враженнями від поїздки в окупований Крим і розповів про настрої кримчан після анексії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Варламова «Ехо Москви».


Відповідаючи на питання, чи згадують кримчани своє недавнє минуле, Варламов сказав: «Ти знаєш, дуже цікава тенденція».


«Оскільки я в Крим їжджу не перший раз ... я тобі просто приведу цікавий приклад. Якщо півроку тому і рік тому всі сувенірні лавки були завалені футболками, сувенірами і всім іншим з Володимиром Путіним, з цими «Іскандерами», «ввічливими людьми», і вся ця мілітаристська тематика... «Не смішіть мої «Іскандери» - і ось все це інше, то сьогодні повністю все змінилося», - розповів Варламов.


«Я підійшов до однієї жінки, яка продає футболки в цій крамниці. І у неї, я дивлюся, немає жодної футболки з Путіним. Я кажу: «А чому? Ще півроку тому у вас все було: «ввічливі люди», «Наш найсміливіший, самий важливий з людей». Вона каже: «Ви знаєте, не купують взагалі. І вся ця мілітаристська тематика непопулярна, і ми навіть торішній запас продати не можемо», - поділився враженнями блогер.


«І зараз всі футболки і все, що народ купує, вони нейтральні», - додав Варламов.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше український поет, політик і учасник війни на Донбасі Дмитро Корчинський висловив припущення, що в Криму може початися війна, в результаті якої півострів буде повернутий Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?