Стало відомо про результати нових переговорів Контактної групи по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо про результати нових переговорів Контактної групи по Донбасу

Стало відомо про результати нових переговорів Контактної групи по Донбасу
Джерело:  online.ua

Тристороння контактна група  14 липня під час скайп-конференції не змогла узгодити розведення сторін на лінії зіткнення в зоні конфлікту на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря представника України в Контактній групі Леоніда Кучми Дарки Оліфер.


«Під час скайп-зустрічі заслухали звіт робочої підгрупи з безпеки. Домовилися продовжити роботу по доузгодженню Рамкового рішення Тристоронньої контактної групи про розведення сил і засобів на Донбасі», - написала Оліфер.


Відзначимо, представники бойовиків так званої ДНР наполягають, що документ повинен зобов'язувати сторони конфлікту розвести сили і не заходити в буферну зону.


29 червня Контактна група узгодила розведення сил в районі н.п. Петрівське і Золоте на 2-3 кілометри в залежності від місцевості.


Як повідомляв ONLINE.UA, на початку червня представники  Тристоронньої контактної групи по врегулюванню конфлікту на Донбасі в Мінську дійшли згоди про необхідність негайного припинення вогню, а також домовилися розслідувати випадки обстрілів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?