Путін зустрівся з Керрі: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін зустрівся з Керрі: з'явилися фото і подробиці

Путін зустрівся з Керрі: з'явилися фото і подробиці
Джерело:  online.ua

У Кремлі почалася  зустріч президента Росії Володимира Путіна з держсекретарем США Джоном Керрі  і главою МЗС РФ Сергієм Лавровим.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс».


Керрі прибув до Москви в четвер, 14 липня, близько 19:00 з дводенним візитом. Окремі переговори Керрі і Лаврова заплановані на п'ятницю, 15 липня.


Напередодні прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що "теми, які будуть обговорюватися, досить передбачувані - це Сирія, Україна і питання двосторонніх відносин".


У той же час російський журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов написав в своєму Twitter, що на зустрічі присутні в тому числі помічник Держсекретаря США Вікторія Нуланд і радник президента РФ Владислав Сурков.


Відзначимо, що Сурков, як передбачається, є «сірим кардиналом» Путіна з питань, пов'язаних з Донбасом.


У той же час стало відомо, що Путін перед зустріччю заявив: «Остання розмова з Обамою (президентом США Бараком Обамою - Ред.) переконала мене, що ми можемо разом вирішувати завдання».


«Ми сприяли порятунку громадянина США в Сирії. Розраховуємо, що при необхідності США відповідатимуть аналогічно», - заявив Путін в ході зустрічі.


Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що  держсекретар США Джон Керрі під час візиту в Москву може запропонувати російській владі здійснювати обмін розвідувальною і оперативною інформацією щодо Сирії.


Фото: Twitter Дмитра Смирнова




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?