Знаменитий журналіст пояснив, чому війська Путіна не дійшли до Києва
Категорія
Політика
Дата публікації

Знаменитий журналіст пояснив, чому війська Путіна не дійшли до Києва

Знаменитий журналіст пояснив, чому війська Путіна не дійшли до Києва
Джерело:  online.ua

Політичний оглядач, відомий російський журналіст Євген Кисельов, працюючий в Україні, вважає, що президент Росії Володимир Путін зіткнувся з несподіваним для нього опором України на початку війни на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на sobesednik.ru.


«Сьогодні Росія живе у внутрішньому світі Володимира Путіна, як би у нього в голові. А він, як більшість силовиків, впевнений, що ми оточені ворогами, що Україна - недодержава і варто вигнати звідси декількох шкідливих націоналістів, як вона радісно кинеться в обійми "руського миру", тільки того і чекає », - заявив Кисельов.


Відповідаючи на питання, чому ж Путін, маючи дозвіл на ведення військ з боку Ради Федерації, не дійшов в 2014 році до Києва, Кисельов сказав: «Саме тому, що побачив опір».


«Крим дістався йому разюче легко, тому що відразу після революції нова влада розгубилася. Але в Донецьку і Луганську знадобилася серйозна допомога Росії, щоб контроль над кордоном і всією територією Донбасу не був відновлений вже до зими», - продовжив Кисельов.


«Не думаю, що його зупинила громадська думка, Європа, Штати - в своєму внутрішньому світі він напевно впевнений, що велика частина простих американців заздрять росіянам, у яких такий крутий лідер, а європейці тільки і мріють про зняття санкцій ... Але те, що Україна не готова стелитися під «руський мир», стало для нього серйозним потрясінням», - вважає журналіст.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше журналіст Євген Кисельов, який живе і працює в Україні, озвучив кілька версій уходу російського президента Володимира Путіна з поста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?